Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές στρωματοποιίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει την ιδανικότερη επιλογή υπνοσυνόλου για τα πιο γλυκά σας όνειρα….

ΥΠΝΟΣ: το κλειδί της ευτυχίας, το μυστικό της συμπαντικής και πνευματικής ισορροπίας
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ περνάμε το 1/3 της ζωής μας στο κρεβάτι μας άρα το στρώμα μας πρέπει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες μας.
Η γνώση και η πείρα μας μας δίνουνε την δυνατότητα της συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ελληνικές στρωματοποιϊες. 
 ΣΤΡΩΜΑΤΑ pocket springs, ΣΤΡΩΜΑΤΑ cotton calico pocket springs, ΣΤΡΩΜΑΤΑ bonnell springs, ΣΤΡΩΜΑΤΑ latex, ΣΤΡΩΜΑΤΑ waterfoam+memory, ΣΤΡΩΜΑΤΑ aquatec mattresses
ΑΝΩΣΤΡΩΜΑΤΑ/toppers:τα ανωστρώματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν επιπλέον αίσθηση άνεσης σε ένα στρώμα.Τα ανωστρώματα ενισχύουν και αναδεικνύουν στο μέγιστο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στρώματος που έχουμε επιλέξει.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ:τα προστατευτικά στρώματος είναι ίσως το πιο σημαντικό συμπλήρωμα για ένα στρώμα καθώς το προστατεύει απο την καθημερινή χρήση και βοηθά να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής.
ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ:τα μαξιλάρια είναι απο τα πιο σημαντικά προϊόντα, γιατί επάνω σε αυτά ξεκουράζουμε το κεφάλι και τον αυχένα μας. Οπότε αναζητάμε την απόλυτη στήριξη.