Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκινάει απο τη δεκαετία του ’60, και πιο συγκεκριμένα το 1968, όταν και ιδρύεται η Βιομηχανία Επίπλων ΑΦΟΙ & Δ. ΑΛΤΑΝΗ.

Η πορεία ανοδική.

Οι εξαγωγές και οι συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις στη χώρα της Σαουδικής Αραβίας τη δεκαετία του ’70 χρίζονται με τη μέγιστη επιτυχία. Το 1979 ο Νικόλαος Δ. Αλτάνης προεδρεύει της Συντεχνίας Επιπλοποϊών. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, και με διαφορά τριών ετών, ιδρύει και προεδρεύει τα δύο μεγαλύτερα Κέντρα Επίπλου στην Ελλάδα. Τα 40 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου και τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου.

Το 1991 εγκαινιάζεται στη χώρα της Ρωσίας, και συγκεκριμένα στη Μόσχα, η υπερσύγχρονη, για την εποχή, Έκθεση Επίπλων μας. Έχοντας πλέον εκπληρώσει στο μέγιστο, σχεδόν, όλους τους στόχους και τα όνειρά του για τον χώρο του επίπλου παραδίδει τη σκυτάλη στα παιδιά του.

Η επιχείρηση Δημήτριος Ν. Αλτάνης δραστηριοποιείται αυτόνομα στον χώρο του επίπλου από το 1996. Με μεράκι, αγάπη και μέγιστη τεχνογνωσία, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας δημιουργεί ελληνικά χειροποίητα έπιπλα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Έπιπλα τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στις ανάγκες σας ή ακόμη και να σχεδιαστούν εξ’ ολοκλήρου από την αρχή για εσάς.

<< Εχοντας ως προσωπικη κληρονομια μου, το ονομα του πατερα μου, Νικόλαος Δ. Αλτάνης, την μεγιστη αγαπη του για το Ελληνικο χειροποιητο επιπλο και την πολυχρονη εμπειρια του στην βιομηχανια επιπλου, το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι……να δημιουργω μοναδικα ποιοτικα επιπλα >>
Δημητριος Ν. Αλτανης